Veel Gestelde Vragen

WANNEER VERZENDT U MIJN GOEDEREN?

99% van de bestellingen verlaat ons magazijn binnen 3-5 dagen na ontvangst van de betaling.

WANNEER ONTVANG IK MIJN GOEDEREN?

De meeste artikelen worden binnen 1-3 weken na de leveringsdatum verzonden. OPMERKING: In sommige gevallen kan de levering langer duren vanwege verschillende factoren (zoals de tijd van het jaar waarin de bestelling wordt geplaatst, bijvoorbeeld Thanksgiving, Kerstmis en andere belangrijke feestdagen). Daarom, als we uw bestelling al hebben verzonden, kunnen we u niet terugbetalen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Houd er ook rekening mee dat het in sommige landen langer kan duren voordat bestellingen aankomen vanwege redenen buiten onze controle, zoals inklaring, efficiëntie van de postdienst, enz.

HOE KAN IK MIJN BESTELLING VOLGEN?


U moet naar de pagina "Bestelling volgen" gaan en uw bestelgegevens invoeren. Op deze pagina kunt u informatie over uw bestelling bekijken.

HET IS MEER DAN 6 WEKEN EN IK HEB NOG STEEDS MIJN BESTELLING NIET ONTVANGEN. WAT MOET IK NU DOEN?

Als je je bestelling niet binnen de aangegeven tijd hebt ontvangen (zie "Wanneer ontvang ik mijn artikelen?" hierboven voor meer informatie), neem dan contact met ons op zodat we je bestelling onmiddellijk kunnen beoordelen.

WAAR KOMEN MIJN ARTIKELEN VANDAAN?

Onze magazijnen bevinden zich in Europa en China. Wij werken alleen met de beste en meest ervaren leveranciers.

IK BESTELD MEERDERE ARTIKELEN, WAAROM HEB IK SLECHTS EEN ONTVANGEN?

Wij hebben een groot assortiment aan producten die wij niet in ons eigen magazijn op voorraad hebben. Als u meerdere producten tegelijk bestelt, kunnen deze afzonderlijk worden verzonden voor een snellere aankomst. Het kan zijn dat u de ene zending eerder ontvangt dan de andere. Dus geen paniek als je niet al je spullen in één keer ontvangt.....ze zijn onderweg :)

WAT IS UW RETOURBELEID?

Als een artikel niet aankomt of niet is zoals beschreven en uw betaling in aanmerking komt, zullen we de volledige kosten van in aanmerking komende aankopen terugbetalen, exclusief verzendkosten. De klant is verantwoordelijk voor de kosten van de retourzending. In sommige gevallen kan trackinginformatie nodig zijn voor de retourzending.

Beschadigde of defecte artikelen moeten worden geretourneerd in de originele staat waarin ze zijn ontvangen en met alle accessoires inbegrepen. U moet ons een foto van het artikel bezorgen en een e-mail sturen naar info@romeinn.nl om een ​​terugbetaling te ontvangen.

Wij bieden 7 dagen garantie na levering van het item voor vervanging. Neem contact met ons op en bezorg ons de foto. Stuur het artikel NIET naar het retouradres dat op de verpakking staat. Stuur ons een e-mail voor een retouradres. Tracking is vereist voor het retourneren van het item of de artikelen.

MIJN ZENDING WAS IN DE BRIEVENBUS OF ZIJN DE LEVERINGEN GESTOLEN?

Wij zijn niet verantwoordelijk voor verloren of gestolen artikelen na bezorging (bijvoorbeeld na bezorging in een brievenbus). Wij zorgen ervoor dat de goederen worden afgeleverd op het door het logistieke bedrijf opgegeven adres. De klant is verantwoordelijk voor de verzendkosten als er een vervangend artikel nodig is.

IS MIJN PERSOONLIJKE INFORMATIE VEILIG?

Newcoco.co.uk volgt de hoogste industrienormen om uw persoonlijke informatie te beschermen.

Onze winkel maakt gebruik van Secure Socket Layer (SSL)-technologie met 256-bits codering, de industriestandaard. Dit is hetzelfde coderingsniveau dat door multinationale banken wordt gebruikt om uw informatie te beveiligen.

Uw creditcardgegevens worden alleen gebruikt om de gevraagde transactie te voltooien en worden daarna niet bewaard.

IK HEB EEN BESTELLING GEPLAATST MAAR HEB GEEN BEVESTIGINGS-EMAIL ONTVANGEN... WAT GEBEURT ER ?

Controleer uw SPAM-map om te zien of uw bevestigingsmail daar naartoe is gestuurd. U kunt ook contact opnemen met ons ondersteuningsteam dat u kan helpen.

Als de e-mail niet in uw spammap verschijnt, heeft deze u waarschijnlijk niet bereikt. Het is niet ongebruikelijk dat e-mailadressen worden getypt met een kleine spelfout. Aarzel in dat geval niet om een ​​e-mail te sturen naar info@romeinn.nl. Onze ervaren medewerkers werken uw gegevens bij en sturen u nogmaals de orderbevestiging.

KAN IK TERUGBETALING KRIJGEN ALS ER EEN PROBLEEM IS?

Als een artikel niet aankomt of niet is zoals beschreven en uw betaling in aanmerking komt, zullen we een volledige terugbetaling doen voor in aanmerking komende aankopen. Het enige wat u hoeft te doen is het product op uw kosten naar ons terug te sturen.

MOET IK INVOERRECHTEN EN BELASTINGEN BETALEN?

Veel landen heffen geen invoerrechten op privé-items onder een bepaalde waarde. Het kan echter zijn dat u belasting moet betalen wanneer de bestelde goederen in uw land aankomen. Alle belastingen en heffingen bij invoer zijn voor rekening van de koper.

IK HEB EEN VERKEERD LEVERADRES INGEVOERD. KAN IK HET WIJZIGEN?

Nee, we kunnen uw afleveradres niet wijzigen nadat u uw bestelling heeft afgerond.

IS DIT HETZELFDE PRODUCT ALS OP DE AFBEELDING?

Ja, alle foto's zijn echt. Houd er rekening mee dat de kleur van de items vanwege de licht- en schermverschillen enigszins kan afwijken van de fotografie.

 

ECOM PAYMENTS LTD

Company Number : 13959835